Index Vakbarát Hírportál

Rosszulléte miatt adhatta át Messi a büntetőt

2015. február 12., csütörtök 12:09 | kilenc éve frissítve

Szerda este a Villareal ellen 3-1-re megnyert kupamérkőzésen Messi a térdére támaszkodott és öklendezett, megint az a gyomorproblémája jöhetett elő, ami már sokszor korábban. Például a tavalyi vb-döntőn vagy egy vb előtti felkészülési meccsen

Messi megint rosszul lett

Sőt, a spanyol sajtó is azt sejti, amit mi, hogy Messi azért engedte át a büntetőt Neymarnak, mert nem érezte jól magát. Megvan képeken a pillanat, amikor odamegy Neymarhoz megkérni, hogy rúgja, meg az is, ahogy még töröl egyet a száján, miután a brazil kihagyta. Nem tudni biztosan, de az öklendezős felvételek a tizenegyes előtt nem sokkal készülhettek.

Messi egyébként a második félidőben egyáltalán nem játszott jól, szinte teljesen eltűnt, nyoma sem volt az első félidőben és az utóbbi másfél hónapban látott robbanékonyságának.

A 27 és klasszis mostanában sokat változtatott az étrendjén a spanyol Marca szerint, ennek is szerepe lehet abban, hogy ismét nagy formában játszik. A lap szerint az argentin több táplálkozási szakértő tanácsát is kikérte, hogyan javíthatna formáján és az erőnlétén étrendváltással.

Korábban lehetett hallani olyat is, hogy Messi gyomra érzékeny, emiatt vannak a rosszullétek. Január elején is gyomorbántalmakra hivatkozva hagyott ki egy nyilvános edzést, amiből aztán jó nagy balhé lett a Barcelonánál, mert Luis Enrique edző nem hitt neki, és meg akarta büntetni. 

Tavaly Messihez közeli források állítólag azt mondták, a szupersztárnál ezek a rosszullétek mindennaposak, néha előfordulnak, de semmi komoly. Eddig a Barca nyilvánosan még nem foglalkozott vele, hogy legjobbjának valami baja lenne.

Rovatok