Index Vakbarát Hírportál

Tőzsérék hét-, a Blackpool nyolcgólos thrillert írt

2015. február 14., szombat 18:35

Ahogy a Bundesligában az angol másodosztályban, a Championshipben is sokgólos és fordulatos meccseket játszottak.

A Bolton Wanderers a Watforddal meccselt, két magyar küzdhetett volna egymás ellen, de Bogdán Ádám most nem játszott, Tőzsér Dániel sem kezdett, de a 66. percben becserélték.

A Watford szerzett vezetést a 25. percben, de a Bolton még az első félidőben fordítani tudott (2-1). Tőzsérék a 74. percre már újra előnyben voltak, a hazai csapat azonban nem adta fel, Clough egyenlített a 85. percben. Pontot így sem tudtak szerezni, meg a 90. percben Deeney beállította a végeredményt, 4-3-ra nyert a Watford.

Blackpool’s pitch after the warm-up today. [via @derekquinncomm] pic.twitter.com/pHkaHuFjNy

— BBC 606 (@bbc606) 2015. február 14.

A Blackpool–Nottingham Forrest-meccsen a felszaggatott gyepről kikerült fotók alapján nem lehettek ideálisak a körülmények, de a sok gólt ez még nem biztos, hogy megmagyarázza. Az első félidőben 1-0-val fordult a Blackpool, de a 66. perctől felgyorsultak az események. A csapatok hét percen belül négy gólt szereztek.Orlandi góljával 2-0-ra ment Blackpool, de Blackstok és Gardner góljaival négy perc múlva már döntetlen volt. A 73. percben Davies révén már újra a hazaiaknál volt az előny, de négy perc múlva egy büntetővel jött fel a Nottingham, a Blackpooltól ki is állítottak egy ember. Az utolsó percek itt is nagyon feszültek lettek, már bőven a ráadásban a 95. percben először vezettek a vendégek, de nem ünnepelhettek, mert két perccel később Ferguson egyenlített.

Rovatok