Index Vakbarát Hírportál

Messi, Messi, Messi és micsoda félollós Suarez-gól!

2015. február 15., vasárnap 18:55

A barcás Pedro előzékenységén múlt, hogy Neymaré lett a Barcelona első gólja a Levante elleni vasárnap késő délutáni bajnokin.

A 17. percben Messi készítette elő a gólt, perfekt passzt tekert a tizenhatoson belülre, Neymar belsővel átemelte a kapus fölött a labdát, ami lassan hullott be a kapuba, de a vonal előtt álló Pedro ügyelt arra, hogy ne vegye el a braziltól a gólt. 

Neymar GOAL (Lionel Messi Amazing Assist) ► Barcelona vs Levante 1-0

A következő a 300. bajnokiján pályára lépő Messié volt, alig valamivel azután, hogy lesen állították meg, valószínűleg tévesen. Bartra szerzett labdát, az argentinhez passzolt, aki hét méterről begurította a labdát. 

Aztán a második félidőben is úgy rúgott gólt a Barcelona, mintha edzésen gyakorolnának: Busquets belőtte a védők mögé a labdát, Pedro középre kanalazta, Messi pedig belőtte. 

Messi Second Goal Barcelona

Neymar kiharcolt egy tizenegyest, de Messi most nem adta át neki a lehetőséget, hanem ő állt a labda mögé, és be is rúgta, megvolt a mesterhármas. Az argentin a  triplával ráadásul szép csöndben feljött Cristiano Ronaldo nyakára a góllövőlistán, már csak kettővel marad le.

De a meccs és valószínűleg a szezon egyik legszebb gólja még csak ezután jött. Suárez csereként állt be Neymar helyére, és Adriano passza után kilenc méterről zsenális gólt vágott félollóból. 

Luis Suarez Amazing Overhead Kick Goal - Barcelona vs Levante 5-0

Lehetett volna több is, ám a Barcelona visszavett az ötödik után. Az 5-0-s győzelemmel továbbra is ott vannak a listavezető Real Madrid mögött egy ponttal. 

Primera División, 23. forduló:

FC Barcelona-Levante 5-0 (2-0)

Valencia-Getafe 1-0 (0-0)

Almería-Real Sociedad 2-2 (2-1)

Rovatok