Index Vakbarát Hírportál

Az Atletico Madrid legyőzte az Almeríát

2015. február 21., szombat 22:08 | kilenc éve frissítve

Azt találgatja a spanyol sajtó, hogy Antonio Mateu játékvezető miért fújt be büntetőt az Atletico Madridnak a spanyol bajnokság szombati játéknapján az Almería ellen (3-0). Az biztos, hogy a 12. percben egy beadás után Godin felugrott fejelni az Almería kapujától tíz méterre, két védő is felugrott vele. Közülük Hemedet látta szabálytalannak a bíró.

Együtt ugrottak, a két kezük is összeért, de nem volt olyan ismétlés, amelyben durva szabálytalanságot láthatott volna a néző.

Mateu azonban hajthatatlan volt. A tizenegyest Mandžukić belőtte.

A büntető előtt nem sokkal Mateunak figyelmeztetnie kellett az Almería edzőjét, Juan Ignacio Martínezt a kispadnál, lehet, hogy ez is benne volt a könnyen megítélt tizenegyesben.

Néhány perccel később Mandžukić stoppolt le egy lassú labdát a védők között és kiugratta Griezmannt, aki a hosszúba lőtt. Együtt nagyon érezték a játékot, mert a harmadik gólt is ők hozták össze. Turan keresztlabdáját Mandžukić fejelte le Griezmannak, aki az ötösön átvette majd fordulásból a kapus mellett ellőtte a hosszúba a labdát.

A legvégén a játékvezetőnek volt még egy furcsa ítélete, amikor második sárgával még kiállította az atleticós Siqueirát, az sem tűnt szabálytalannak.

Győzelmével az Atletico Madrid három pontra megközelítette a botló Barcelonát.

Rovatok