Index Vakbarát Hírportál

Neymart a lelátótól kellett elrángatni

2015. február 25., szerda 09:36

Neymar a kispadon töltötte a Manchester City–Barcelona BL-meccs utolsó tíz percét, ez a kevéske idő pedig épp elég volt ahhoz, hogy megtalálja őt egy angol szurkoló, aki Messi kihagyott büntetője után gúnyolni kezdte a brazilt, aki válaszul intett a szurkolónak, hogy ha akar valamit, azt ne távolról mondja.

Ezután úgy tűnt, hogy Neymar bement az öltözőbe, de mégis a lelátó felé kanyarodott, hogy megvitassa a Yaya Touré-mezt viselő szurkolóval a dolgot. Végül aztán biztonsági őrök rángatták be a folyosóra, hogy ne legyen nagyobb balhé.

Neymart a cserepadon heccelték

„Csak szórakoztam vele. Elkezdett nekem káromkodni, én meg kigúnyoltam. Azt nem ismételhetem meg, hogy mit mondott, engem ugyanis megnevelt az anyám, nem úgy, mint őt” – mondta az eset után Neymar.

Mit csinált Suárez?

  • 778
    Csak ismerkedett
  • 666
    Harapott

Neymaron kívül csatártársa, Luis Suárez is érdekes jelenetbe keveredett a meccsen: az uruguayi elég furcsán akadt össze Martín Demichelisszel. A védő kézzel próbálta meg feltartani a támadót, aki vagy csak meglepődött azon, hogy egy tenyér tart az arca felé, és megnézte azt közelről, vagy megpróbált odaharapni az argentinnak.

Mit csinált már megint Suárez???

Az elég homályos videóról nehéz megállapítani, mi történt pontosan, de a Mundodeportivo.es tisztázta az uruguayit a harapásos feltételezés alól, íme:

Rovatok