Index Vakbarát Hírportál

3 hét alatt a Bundesliga sztárja lett Stieber

2015. február 26., csütörtök 11:03

A 22. fordulóban is Stieber Zoltáné lett a legszebb gól a német labdarúgó bajnokságban. 

A Bundesliga honlapján szavazók közül a 87 százalék úgy gondolta, hogy a magyar szélső bal lábas csavarása a legtökéletesebb mozdulatsor. A találat az augsburgi kapus, Hitz fordulásból lőtt gólját is fölényesen előzte meg.

Stieber a 19. fordulóban a Paderborn ellen csapata harmadik gólját jegyezte, azzal is nyert a szavazáson. A hollandok vb-ezüstérmes játékosát, Van der Vaartot kiszorító Stieber ezzel végleg hátrahagyta nehéz időszakát, amikor folyamatosan szapulták.

Huszti Szabolcs örökébe lépett, neki sikerült rövid időn belül kétszer is a Hannoverben a forduló legszebb gólját lőnie.

Különbség ugyanakkor, hogy Huszti góljait a német szavazók is a legszebbnek találták, míg Stieber a német felhasználóknál most negyedik, míg három fordulóval korábban a második lett.

A Hamburg a kiesés ellen harcol, jelenleg a 14. helyen állnak. A hétvégén Frankfurtba mennek, Stieber szerint ott lehetne visszaszerezni azt a két pontot, amit a Mönchengladbach ellen elveszítettek, mert a 92. percben egyenlített a vendégcsapat.

Rovatok