Index Vakbarát Hírportál

Miért ugrott össze Simeone a Leverkusen-edzővel?

2015. február 26., csütörtök 11:54

A szerda esti Bayer Leverkusen-Atlético Madrid BL-nyolcaddöntő első félidejében kisebb balhé alakult ki a kispadoknál.  

Először csak a vendégek segédedzője, Germán Burgos és a Leverkusen-vezetőedző Roger Schmidt kezdett el vehemensen magyarázni egymásnak, állítólag az egész egy szabálytalanság miatt kezdődött. 

Amikor Simeone meglátta, hogy mi történik, egyből odarohant, és ő is beszállt, gesztikulálva mondta a magáét a német szakembernek, miközben a negyedik játékvezető próbálta szétválasztani őket. Egy ideig még magyaráztak egymásnak, Burgos a nyelvét is kinyújtotta, aztán végre rend lett.

Diego Simeone Fight with Roger Schmidt

A meccs után megkérdezték Simeonét, hogy mi történt, elmondta, hogy csak a barátját, Burgost akarta megvédeni, ezért szaladt oda akkora lendülettel. Nem mintha a korábbi kapust nagyon védeni kellene, volt már olyan, hogy Mourinhónak fejletépést ígért egy Real elleni meccsen, tavaly pedig egy játékvezetőnek akart nekimenni meccs közben. 

A Leverkusen-edző Schmidt azt mondta, egyáltalán nem riadt meg a spanyoloktól, meg tudja védeni magát, ez is egy edző feladata. 

Az Atlético-vezetőedzője egyébként elismerte a BL-nyolcaddöntő 1-0-ra elvesztett első meccse után, hogy meglepte őket, hogy a hazaiak még náluk is vehemensebben játszanak. 

Rovatok