Index Vakbarát Hírportál

A realosok csak néztek: mit mutogat C. Ronaldo nekünk?

2015. március 3., kedd 10:47

A Real Madrid csak ikszelni tudott vasárnap este a Villarrealllal hazai pályán, és egy azóta megjelent felvételből kiderült, hogy Cristiano Ronaldónak és Marcelonak között is volt némi nézeteltérés a pályán.

Cristiano Ronaldo valószínűleg azt szerette volna, ha szervezettebb a futballjuk, úgyhogy amikor éppen állt a játék, akkor különböző taktikai utasításokat kezdett el mutogatni a brazil védőnek, aki tíz méterről kiabálva mondta el a véleményét. Közben Isco közelről figyelte a vitát, de úgy tűnik, hogy nem sokat értett Ronaldo mutogatásából. 

Marcelo végül neki is magyarázni kezdett, C. Ronaldo pedig elégedetlenkedett tovább, legalábbis az arckifejezése alapján. Iscót később Illaramendi váltotta 1-1-es állásnál, ám a nézőknek nem igazán tetszett Carlo Ancelotti döntése, sokan fütyültek a cserénél. 

Discusion entre Cristiano Ronaldo y Marcelo

A hétvégi meccs után több kritikát kapott a spanyol sajtóban Carlo Ancelotti jelenlegi rendszere, sokan a nagy gólarányú, meggyőző meccseket hiányolják, mivel idén csak a Real Sociedad és a Getafe ellen játszottak igazán jól a madridiak. A csapat legutóbbi tizenhárom meccsén huszonnégy gólt lőtt.

Cristiano Ronaldo ugyan újra elkezdte gyártani a gólokat hárommeccses szünet után, de mostanában jóval kevesebb lehetősége van, és nagyon hiányzik a sérült Modric és James Rodriguez is a rendszerből, Bale pedig teljesen eltűnt, hét meccse gólt sem lőtt. A Real Madrid a hétvégén az Athletic Bilbao vendége lesz, majd jön a Schalke elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágója. 

Rovatok