Index Vakbarát Hírportál

Őrjöngött a Hull City-edző, a partjelző fogta le

2015. március 4., szerda 10:12

Elég nehéz hete van az angol bajnokságban szereplő Sunderlandnek: hétfőn egyik játékosukat függesztették fel, mert a vádak szerint megrontott egy 15 éves lányt, a Hull City elleni kedd esti bajnokijukon meg az edzőjüket állították ki.

Gus Poyet egy sárga lapot nehezményezett az első félidőben, a kispadnál felrúgta az első dolgot, ami útjába akadt, majd a bíró sem tudta megnyugtatni, úgyhogy elküldte a kispadtól. Poyet valamiért úgy gondolta, hogy a Hull-edző Steve Bruce is felelős, mert beavatkozott a dologba, úgyhogy elindult felé folyamatosan magyarázva, gratulálni is akart neki.

A partjelző lépett közéjük, de Poyet annyira kiborította Bruce-t, hogy a vendégedzőt vissza kellett fogni, mielőtt még nagyobb balhé alakul ki. Bruce iszonyú dühös volt, csak akkor nyugodt meg, amikor kollégáját felkísérték a lelátóra. 

Gus Poyet vs Steve Bruce

Az 1-1-gyel véget ért meccs után Poyet nyilatkozott a történtekről, szerinte azért állítottak ki jogosan, mert felrúgta a jeges ládát, és nem azért, mert Bruce-szal összebalhézott. Arról nem akart beszélni, mi hangzott el pontosan a balhéban, és a Hull City-edző Bruce is ugyanígy tett, de azt megjegyezte, hogy gyerekekként viselkedtek a pálya szélén. 

A Sunderland menedzserét megkérdezték a felfüggesztett Adam Johnsonról is, meg arról, hogy milyen a hangulat a klubnál. „Szörnyű, nagyon nehéz napunk volt. Soha nem volt még ilyen nehéz napom” - mondta Poyet. 

Rovatok