Index Vakbarát Hírportál

55 millió Falcaóért? Inkább visszaküldik a Monacóhoz

2015. március 4., szerda 12:22

Nagyon valószínű, hogy Radamel Falcao ősztől már nem a Manchester United futballistája lesz. A francia L'Equipe című napilap úgy tudja, a PL-klub nem él opciós jogával, és nem fizeti ki az AS Monacónak az 55 millió eurós vételárat.

Falcao a nyár végi átigazolás utolsó pillanataiban lett a Manchester United futballistája, de játékával eddig sem Louis van Gaalt, sem pedig a szurkolókat nem győzte meg. A United a hírek szerint így is 15 millió eurós kölcsönadási díjat fizetett ki a kolumbiaiért, aki eddig 17 bajnoki meccsből 12-szer volt csak kezdő, 4 gólt szerzett és 4 gólpasszt adott.

A francia sportlap szerint a döntés már februárban, a Preston elleni FA Kupa-meccs után megszületett, amikor a csatárt a 60. percben lecserélték.

Bár a döntés a szezon végéig még megváltozhat, de ahhoz Falcao formájának jelentősen javulnia kellene. A Monaco kölcsönjátékosa érezhetően eddig sem szakadt meg a pályán. Az egyik, a futballisták teljesítményét mérő statisztikai oldal szerint Falcao csak a 14. helyen áll csapata erősorrendjében. Ezért pedig még a Manchester United sem fog ennyi pénzt kidobni az ablakon.

Rovatok