Index Vakbarát Hírportál

Di María feldobta magát, aztán megrángatta a bírót

2015. március 10., kedd 11:54

A Manchester United hétfőn 2-1-re kikapott az Arsenaltól és ezzel kiesett az FA-kupából. A Unitednek nem sok esélyt hagyott Ángel Di María. A manchesteri két ostobaságért fél percen belül megkapta két sárga lapját, így a 77. percben el kellett hagynia a pályát.

Michael Oliver az első lapot azért mutatta fel Di Maríának, mert feldobta magát Ramsey mellett. A manchesteri szerint azonban ez nem volt műesés. Nem nyugodott bele, de nem csak magyarázott, hanem Oliver után ment, és kicsit megrángatta a ruháját. Erre kapta meg második lapját.

Di Maria pillanatok alatt két sárga lapot szerzett

„Megérintette a bírót, ez tilos minden országban, erre nincs mentsége. Spanyolországban megtanulhatta, hogy ne érintse meg a játékvezetőt, de az érzelmei vezérelték. Az ilyen meccseken nehéz uralkodnod magadon, de ezt már a mérkőzés előtt is említettem, mert tudom, hogy az ilyeneken könnyű piros lapot kapni. Már beszéltem vele, tudja, mi a véleményem, de azért meg kell nézzem még a videót is" – nyilatkozta Louis van Gaal a meccs után.

Di María nem először állíttatta ki magát pillanatok alatt, még a Real Madrid játékosaként is köszönhetett saját ostobaságának egy pirosat . 2013. február 23-án a Deportivo ellen játszottak, amikor a bíró többszöri kérésére sem hagyott elvégezni egy szabadrúgást. Gyorsan kapott is a hülyeségéért két sárga lapot.

Rovatok