Index Vakbarát Hírportál

Cristiano Ronaldónak végképp tele lett a töke

2015. március 11., szerda 13:36

Cristiano Ronaldo nemrég a Villarreal elleni 1-1-es meccsen mutogatott ingerülten különböző taktikai utasításokat a csapattársaknak, kedd este a BL-ben, a Schalke elleni 4-3-as zakójuknál megint vitázott egyik védőjével.

A második félidőben a jobb-bekk Alvaro Arbeloa szeretett volna megbeszélni vele valamit, odafütyült a portugálnak, majd mutogatni kezdett. Ronaldo először csak röhögve rálegyintett, mint aki úgysem érti, aztán ő is elkezdett mutogatni, pont ugyanúgy, ahogy Marcelóéknak a múltkor.

Cristiano Ronaldo Clash with Benzema and Arbeloa

Ment tovább a vita, Benzema próbálta nyugtatni őket, de a végére már Ronaldo is felhúzta magát, elég morcosan és végképp lemondóan végezte el a kezdőrúgást.

A kamerák elkaptak egy másik pillanatot is, amikor a meccs vége felé azt mondogatta Benzemának, hogy micsoda szégyen ez az egész. Akkor már vezetett a Schalke 4-3-ra, ez lett a végeredmény is, de a Real így is továbbjutott, egy gólon múlt a kiesés.

Cristiano Ronaldo a Benzema "Que vergüenza.." y anuncia que no

A meccs után Ronaldo egy darabig némán állt a pálya közepén, miközben a nézők fütyültek, aztán nem sokkal később azt mondta, hogy a szezon végéig már egyetlen újságíróval sem hajlandó szóba állni. Bár a spanyol Marca szerint ezt nem gondolta annyira komolyan.

A Real Madrid legutóbbi három mérkőzésén nem tudott nyerni, egymás után másodszor kapott ki, a szurkolók türelmetlenkednek, hiába nyerték meg tavaly májusban a BL-t az Atlético, egy hónappal előtte meg a Spanyol Kupát a Barcelona ellen. Ancelotti edző szerint is javulniuk kell minden fronton.

Legközelebb vasárnap este játszanak, a kiesés ellen harcoló Levante lesz az ellenfél hazai pályán, majd 22-én jön a Barcelona elleni rangadó idegenben.

Rovatok