Index Vakbarát Hírportál

Ultimátumot kapott Ancelotti a Realtól

2015. március 12., csütörtök 09:44

A spanyol Marca csütörtöki címlapján hozza a hírt, miszerint Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke kvázi ultimátumot adott Carlo Ancelotti vezetőedzőnek: ha elbuknak jövő vasárnap a Barcelona elleni idegenbeli bajnokin, mennie kell.

Jelenleg egy pont a különbség a két csapat között a bajnokságban, de ha nyerne a Barcelona (és a hétvégén nem változna a különbség), 10 fordulóval a szezon vége előtt négy pontra léphetne el a rivális, ami komoly hátrány lenne a hajrában.

Mostanában ráadásul nincs is jó formában a Madrid, sorban harmadik meccs óta nem nyertek: A Villarreal ellen hazai pályán csak 1-1-et játszottak, majd kikaptak az Athletic Bilbaótól és kedden a Schalkétól is a BL-ben, igaz, még így is bejutottak a negyeddöntőbe.

Az utódok között felmerült a jelenleg a Real B csapatát, a Castillát vezető Zinedine Zidane neve, de megbízottként akár a mostani másodedző, Fernando Hierro is átveheti a csapatot.

Ancelotti mindenesetre szerdán nem foglalkozott a témával: „Nem foglalkozom a kirúgás gondolatával, folytatom a munkámat. Próbálok jobb lenni, mert jobbnak kell lennem. Mint már mondtam, az edző felelőssége, hogy olyan csapatot küldjön pályára, ami jobban játszik, mint mi ma este” – mondta még a keddi BL-vereség után.

Rovatok