Index Vakbarát Hírportál

Ibra: A piros lapomnál 11 síró gyerek vett körbe

2015. március 12., csütörtök 09:40

A PSG-s Zlatan Ibrahimovic az első félidőt sem fejezte be a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben,a holland Kuipers bíró egyből pirosat adott neki a 32. percben, miután összecsúszott Oscarral. 

A hazai pályán játszó Chelsea-sek a megmozdulás után eléggé felkapták a vizet, előbb a bírót vették körül vagy kilencen, majd Ibrahimovicra zúdult a népharag, a dumálásban egész meccsen aktív Diego Costa kiabált a svéd csatárnak.

Ibrahimovic a továbbjutás után ki is osztotta az ellenfél játékosait. "Amikor először láttam a piros lapot, arra gondoltam, hogy ez az ember nem tudja, mit csinál, talán valami mást látott. De a legrosszabb az egészben az volt, hogy odajött az összes Chelsea-játékos, úgy éreztem magam, mintha tizenegy síró gyerek venne körbe". 

Zlatan Ibrahimovic Red Card vs Chelsea

Zlatan hozzátette, nem lényeges már, hogy Oscar szimulált-e, a lényeg, hogy továbbjutottak, a csapattársak óriási szívvel játszottak, és emberhátrányban harcolták ki a negyeddöntős szereplést.

Még nem tudni, hogy a PSG kit kap a legjobb nyolcban, de a piros lapos Ibrahimovic mellett a sárga lapok miatt eltiltott Marco Verratti is hiányozni fog az első mérkőzésről. 

Rovatok