Index Vakbarát Hírportál

Leesik az álla ettől a góltól

2015. március 14., szombat 14:37

A Crystal Palace-futballista Wilfried Zaha meg sem tudta rendesen ünnepelni, hogy vezető gólt szerzett a QPR elleni angol bajnokin szombat délután, mert csapattársával együtt KO-zták magukat a kapufával.

A 20. percben a hazai Palace támadt, középen ketten, Zaha és Jason Puncheon is érkezett a labdára, érkezett velük egy vendégvédő is. Mindannyian bevetődtek, végül Zahának sikerült a kapuba kotornia a labdát, de mind beleütköztek a kapufába. A gólszerző ugrott volna fel ünnepelni, aztán összerogyott, és Puncheon sem bírt lábra állni.

Crystal Palace vs QPR 1-0 / Wilfried Zaha Goal

Nagyon keménynek tűnt az ütközés, Puncheont és Zahát percekig kellett ápolni, utóbbi sántikálva tért vissza a pályára, de szerencsére mindenki tudta folytatni a játékot, Zaha még később gólpasszt is adott. A szünetben 3-0-ra vezetett a Palace, Zahát viszont a második félidőben már le kellett hozni, nem bírta tovább. 

Matt Phillips Amazing Goal

A meccs legszebb jelenete viszont a QPR-é lett, hiába kapott ki: Matthew Phillips eszméletlen gólt lőtt úgy 40 méterről. A kezdőkörnél vette át a labdát, áztán úgy gondolta, ellövi, és a labda a lécről vágódott pontosan a jobb felső sarokba. Speroni kapus nem állt kint, figyelt is, de védhetetlen labda volt, olyan szögben vágódott le, hogy nem lehetett fogni.

Palace-QPR 3-1.

Rovatok