Index Vakbarát Hírportál

Megvan Simon első Bundesliga 2-es gólja

2015. március 14., szombat 08:47

Legutóbb még ugyan arról lehetett olvasni, hogy Simon Krisztián nagyon messze van az 1860 München kezdőcsapatától érzékenysége és nyelvi hiányosságai miatt, péntek este mégis 90 percet kapott a Greuther Fürth elleni bajnokin.

Nos, Korcsmár Zsolttal, a hazaiak légiósával biztos nem volt nyelvi nehézsége, de talán nem emiatt rontott Korcsmár, hogy aztán Simon gólt szerezhessen a hibából.

Korcsmár ugyanis műeséssel próbálkozott a München térfelén, de labdavesztés lett belőle, ebből pedig indultak is a vendégek. Két passz kellett ahhoz, hogy a villámgyors kontra átérjen a másik kapuhoz. Persze Simon ziccere nagyban múlt Korbinian Vollmann szenzációs gólpasszán, de a korábbi Újpest-játékos is szépen fektette el a Fürth-kapust.

Simon Krisztián vs. Greuter Fürth

Az 1860 ezzel a góllal szerzett vezetést a 34. percben, később az itt még csak gólpasszt adó Vollmann, majd Daniel Adlung is betalált, így lett 3-0 a vége. A mérkőzés után a München 25 ponttal a 15. helyen, a Fürth egy hellyel és három ponttal van előrébb, de mindkét csapat pont elkerüli a kiesőzónát.

Rovatok