Index Vakbarát Hírportál

Benzema oxija lett volna az év gólja Spanyolországban

2015. március 15., vasárnap 23:17

  2-0-ra vezetett már az első félidő után a Real Madrid a Levante ellen a vasárnap esti bajnokin, mindkét gólt Gareth Bale lőtte, de a meccs legszebb jelenete a hajrában jött: Karim Benzema egy jobb oldali beadást hat méterről, kapásból, erővel, oxival tett kapura, a labda a kapufa és a léc találkozásáról pattant ki. Még berúghatta volna, de ballal aztán fölévágta.

A Real Madrid egyébként újra nem brillírozott, igaz, a kezdőcsapat, illetve a középpálya eléggé felforgatott volt. Tony Kroos nem játszott, mert négy sárgája van, és ha az ötödiket megkapta volna, ki kellett volna hagynia a jövő vasárnapi, Barcelona ellni Clasicót. Így középen Isco és Modric mellett Lucas Silva kezdett, aki újfent nem tett hozzá sokat a játékhoz. Modric jó volt, mindkét gólnál ő adta a kulcspasszt a védők mögé, Isco viszont ismét eltűnt a bal oldali középpályás pozíciójában.

Benzema oxival

Cristiano Ronaldo nagy helyzeteket hagyott ki, Bale viszont szeptember 20-a után lőtt újra két gólt egy meccsen. A Real felzárkózott egy pontra a Barcára.

Real Madrid vs Levante 2-0

Rovatok