Index Vakbarát Hírportál

Ibrahimovic tombolt: Franciaország nem érdemli meg a PSG-t

2015. március 15., vasárnap 20:28

Zlatan Ibrahimovic nagyon kiakadt, miután a francia bajnokságban a PSG-vel kikaptak a Bordeaux otthonában vasárnap este, a mérkőzés után dühösen osztotta ki az egész országot.

A 3-2-re végződő találkozón két gólt rúgott, de a játékvezetéssel annyira elégedetlen volt, hogy az öltözőbe menet azt kiabálta a kameráknak, hogy "Tizenöt év alatt nem láttam ilyen szar bírót. Ez az ország nem érdemli meg a PSG-t. Túl jók vagyunk nektek".

A kameráktól távolodva kiabál tovább, valószínűleg azt mondta, hogy örülhetnek, hogy láthatják a PSG-t játszani. Mivel az angolja nem kifogástalan, ezért voltak olyan vélemények, hogy a játékos valójában nem a bírót, hanem Franciaországot szarozta le. 

Nem sokkal a lefújás után maga Ibrahimovic tisztázta a dolgot. A L'Equipe szerint bocsánatot kért, és megerősítette, hogy nem állt szándékában megsérteni a franciákat, kizárólag a futballpályán történteket minősítette. "Nem tudom elfogadni, ha egy bíró nem tartja be a szabályokat, nem először történt ilyen mostanában" - idézik a futballistát. A bocsánatkérés később instagramján is megjelent. 

Ibrahimovic kiakadt a vereség után

Elég nagy visszhangja volt a svéd csatár kiborulásának (a sportminiszter Patrick Kanner azt írta twitterén, hogy a játékos nagyon durva dolgokat mondott, és bocsánatot kell kérnie), de tény, hogy Jaffredo játékvezetőnek valóban voltak érdekes ítéletei, vagyis hiányzó ítéletei. Az alábbinál például elnézett egy szándékos Bordeaux-hazaadást, a PSG-nek szabadrúgást kellett volna kapnia. 

A bíró elnézte a hazaadást a PSG-meccsen

Előkerült egy másik videó is, ezen azt is lehet látni, hogy a bíróknak is megmondta a véleményét, franciául.

Ibrahimovic már a szerdai, Chelsea elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő után is kiosztotta a meccs játékvezetőjét, mert piros lapot adott neki. A PSG a 2-2-vel továbbjutott, de a csatár eltiltás miatt nem játszhat majd a negyeddöntő első meccsén. 

Rovatok