Index Vakbarát Hírportál

Ezt hogy élte túl Ibrahimovic bokája?

2015. március 20., péntek 21:38

Bár a Paris Saint-Germain már a negyedik percben vezetéshez jutott a Lorient elleni bajnokin, könnyen csúnya vége lehetett volna már akkor Zlatan Ibrahimovic meccsének.

Merthogy egy támadás végén Benjamin Lecomte eléggé elvétette az ütemet, és a labda helyett a svéd csatárt találta telibe a kijövetelnél, ráadásul úgy, hogy Ibra bokája horror módon fordult saját és a kapus teste alá.

Zlatan és a Lorient-kapus

Ibrahimovic viszont annyira megúszta komoly sérülés nélkül, hogy már a szerelésért megítélt büntetőt is ő értékesítette, de Lecomte is szerencsésnek mondhatta magát a sárga lappal. Pedig a lassításból látszik igazán, mennyire kemény volt a belépő.

Ennek ellenére később is megmutatta, minden rendben a bokájával, amikor Ezequiel Lavezzit hozta helyzetbe egy kis védőtáncoltatás után egy sarkazással, igaz, az argentin rendesen elbénázta a lehetőséget.

A PSG a szünetben még Ibrahimovic góljával vezetett 1-0-ra a 15. helyen álló Lorient ellen, de nagyjából 20 perccel a második félidő kezdete után Jordan Ayew egyenlített. A mérkőzést végül Ibrahimovic döntötte el, a 82. percben ismét büntetőből volt eredményes, míg az utoslóban egy akciógóllal szerzett mesterhármast, így a PSG - a Lyon szombati mérkőzéséig biztosan - átvette a bajnokság első helyét.

Rovatok