Index Vakbarát Hírportál

Két szurkoló akadályozta meg Balotelli piros lapját

2015. március 22., vasárnap 18:09

A Liverpool december 14-én kapott ki utoljára az angol bajnokságban, akkor a BL-kudarc után (Basel, 1-1) a Manchester United 3-0-ra verte a Brendan Rodgers csapatát.

Rodgers azt a vereséget magára vállalta, most azt várta tőle mindenki, hogy Steven Gerrardot - utoljára ezen a rangadón - a kezdőbe teszi. Nem így lett, nem akarta bolygatni az utóbbi időben jól működő felállást. Ettől a MU uralta az egész első félidőt, Mata gólja után csak Lallanának volt esélye az egyenlítésre (1-2).

A második félidőben aztán beállt Gerrard, de egy félreérthetetlen rúgás miatt szinte azonnal kiállították.

Gerrard piros lapja

42 másodperc jutott neki, nem nagyon reklamált.

Miután becserélte Balotellit az edző, őt is majdnem kiállították, úgy rúgta meg Jones-t, hogy leginkább a bíró jóindulatán múlt a sárga.

Aztán amikor Smallinggal ütközött össze a reklámtábla mellett, a szurkolók helyzetfelismerésén múlt, hogy nem kapta meg a pirosat. Ketten húzták vissza a vállánál, amikor nekiment volna a hátvédnek.

Balotellit visszafogják a nézők

Összességében a MU megérdemelten nyert, mert Mata félfordulatos ollózós gólja maga volt a tökély. Arra pedig csak Sturridge tudott válaszolni.

A Manchester 59 ponttal a negyedik, és csak egy pont a lemaradása a bronzérmes pozíciót őrző Arsenal mögött. A harmadik hely azonnali BL-főtáblát ér, a negyediknek játszani kell érte.

Rovatok