Index Vakbarát Hírportál

Ritkaság: Zlatannal trollkodott a bíró, és nyert

2015. március 25., szerda 17:21

Nem most játszották a PSG-Lorient francia bajnokit, hanem pénteken, de szerdán került nyilvánosságra egy videó, ami a meccs lefújása után készült. A főszereplő természetesen Zlatan Ibrahimovic, aki mesterhármast rúgott a 3-1-es győzelemnél, így brit - és ma már mindenhol elterjedt - szokás szerint el akarta kérni a labdát, ami íratlan szabályok szerint jár a triplázónak.

Ment is a bíróhoz, amikor már rajtuk kívül mindenki levonult a pályáról, hogy elkérje a labdát, az viszont nem adta neki oda, azt mutogatta, hogy majd bent az öltözőben megkapja. Zlatan támadott is, amikor beértek, újra kérte Tony Chaprontól a labdát, de az azt mondta, várjon, és hogy majd ő eldönti, hogy mikor adja oda, mintha bármi jelentősége is lenne a fontoskodásának.

Ekkor már kicsit kiakadt a svéd. "Ja, hogy te döntesz? Aha, értem, te akarsz lenni a főnök. Jól van, legyél te a főnök, örülhetsz, a kamera is veszi. Döntsél csak" - feleselt, és bement az öltözőjükbe.

Azt már nem örökítették meg, hogyan, de végül Zlatanhoz került a labda, vagy legalábbis egy labda a meccsről, amit aztán minden csapattársával aláíratott, és a lehető legnagyobb biztonságba helyezetett.

Zlatan Ibrahimovic vs referee

Rovatok