Index Vakbarát Hírportál

A chilei Pitbull kiklopfolta Neymar vádliját

2015. március 29., vasárnap 17:58

Vasárnap délután folytatta a barátságos meccseit Brazília, amely épp Londonban szerepelt az ellen a Chile ellen, amit a tavalyi világbajnokság nyolcaddöntőjében búcsúztattak tizenegyesekkel.

Talán ez a csalódás élt még túl élénken a chilei Gary Medel emlékezetében, amikor úgy döntött, hogy Neymar vádliját használja arra, hogy egy szerelés után megtámaszkodjon a felálláshoz. A brazil támadót egyébként is ott rúgták a chileiek, ahol érték, de ez a megmozdulás a Pitbull becenévre hallgató középpályástól mindenen túltett.

Gary Medel odatapos egyet Neymarnak

Ráadásul még csak sárgát sem kapott, de hogy mennyire nem volt barátságos meccs, azt jól mutatja, hogy két chilei mellett öt brazil is lapot kapott a mérkőzés során. Neymarnak nem lett komolyabb baja, végig pályán tudott maradni.

A végeredmény végül 1-0 lett a braziloknak, a Hoffenheim-csatár Roberto Firmino góljával nyertek. A 24 éves támadó négy válogatott meccsen két gólnál jár, Brazília pedig igaz, hogy csak barátságos meccseket játszott a világbajnokság óta, de nyolc meccsen sorban győzni tudott.

Firmino vs. Chile 1-0

Rovatok