Index Vakbarát Hírportál

Mourinho a csodagólszerzőt sem hagyja örülni

2015. április 5., vasárnap 11:05

A szombati bajnokin a Chelsea az első félidő végén félpályáról kapott gólt a Stoke City-játékos Charlie Adamtól. José Mourinho is szerint óriási volt a gólt, de később meg is magyarázta, hogy azért túl sok örülni valója nincs Adamnek.

„Nem gondoltam volna, hogy ekkora erőm van, hogy egy ilyen minőségi kapust legyőzzek. Ez olyan dolog, amire mindig emlékezni fogok. Láttam, hogy a kapus eljött a vonalról. Elég szerencsés volt, hogy bement a lövés. Ilyen csak egyszer történik az életben" – nyilatkozta a gólszerző, akiről Mark Hughes edző elárulta, a tréningeken is próbálkozott már hasonló lövésekkel.

A világ minden topjátékosa olyan gólt szeretne lőni, mint Charlie Adam, de hát ez nem csak az ő érdeme volt. Fantasztikus gól volt, de mi hibáztunk. Hazard ellen szabálytalankodtak, de nem várhatunk a bíróra ilyenkor, reagálnunk kell. A kapusnak meg kell éreznie, mi történhet, tehát mi hibáztunk, persze ettől még a szezon gólja lehet.

– idézte a Chelsea Twittere Mourinhót.

A nyilatkozatánál sokkal őszintébb volt az a reakciója, amikor meccs végén a csereként beálló Cuadrado nagy helyzetet hagyott ki. Íme:

Jose Mourinho reakciója Cuadrado kihagyott helyzete után - Chelsea vs Stoke City 2-1

Rovatok