Index Vakbarát Hírportál

Golflabdákkal dobálták meg a PSG buszát

2015. április 7., kedd 09:54

Rossz hétvégéjük volt a futballcsapatokat szállító buszoknak Európában. Isztambulban fegyverrel lőttek rá a csapatot szállító járműre, de a Paris SG busza sem járt jobban: a Marseille-drukkerek rakétákkal, petárdákkal, sőt golflabdákkal támadták meg Ibrahimovićékat.

A busz éppen a Stade Velodrome felé tartott, 800 méterre volt a stadiontól, amikor a Canal+ szerint a támadás történt. Egy golflabda éppen ott törte be az ablakot, ahol Ibrahimović ült, a svéd válogatottat is majdnem eltalálták.

Le car du @PSG_inside a été attaqué à la balle de golf, à 800 mètres du Vélodrome. Vitre à proximité de Zlatan #OMPSG pic.twitter.com/iFhcswLmEJ

— Canal Football Club (@CanalFootClub) 2015. április 5.

A PSG aztán egy igen izgalmas meccsen kétszer is egyenlített, végül 3-2-re nyerte meg a rangadót, és egy ponttal vezeti a bajnokságot az Olympique Lyon előtt, a Marseille a harmadik.

Két ember őrizetben a Fenerbahce-busz elleni támadás miatt

A török rendőrség két embert őrizetbe vett a Fenerbahce labdarúgóit szállító busz elleni szombati támadás miatt. Trabzon városának kormányzója kedden azt mondta, a két személyt most hallgatják ki, a gyanú szerint az egyikük lőtt, a másik pedig segített neki tette végrehajtásában. A meglőtt sofört már megoperálták, nincs életveszélyben A buszon utazók közbelépése nélkül a busz szakadékba zuhanhatott volna - jelentette vasárnap a Milliyet című napilap. A történtek után a török szövetség úgy döntött, egy hétre felfüggeszti a labdarúgó-bajnokságot, s minden bajnoki, illetve kupamérkőzést elhalasztott.

Rovatok