Index Vakbarát Hírportál

Messi egyetlen értékelhető megmozdulása 45 perc alatt

2015. április 8., szerda 20:58

Az Almeriát fogadta a Barcelona a spanyol bajnokság 30. fordulójában, szerdán. Az első félidőben nem sok történt, valójában Messi gólja az egyetlen említendő esemény.

Az argentin pocsékul játszott a 33. percig, cselei nem jöttek be, simán szerelték, nagykeresztjei rendre mélyek lettek, Pedro nem érhette el őket. Aztán újra jobbról araszolt a tizenhatosra, tologatta a labdát, majd ballal elcsavarta a hosszú alsóba, védhetetlenül.

Messi - Barcelona vs Almeria 1-0 (La Liga 2015) HD

Szünetben 1-0 volt az állás, aztán a második félidőben Suarez lőtt egy Messiéhez hasonlót, csak a felsőbe, míg Bartra szöglet után fejelt egyet, így lett 3-0. Ami viszont nem a végeredmény, mert a 93.-ban Pedro önzetlenül rúgatott még egyet Suarezzel. Hat méterről kellett az üres kapuba passzolnia.

A Real 10-kor kezdett a Rayo Vallecano ellen, és egy pocsékul sikerült első félidő után, amikor a hazaiak 60%-ban birtokolták a labdát, végülis simán nyert. C. Ronaldo csukafejessel szerezte 37. gólját a bajnokságban - Messinek 33 van -, majd pár perc múlva James Rodriguez csavarta be a labdát 16 méterről.

Rayo Vallecano vs Real Madrid 0-2

A Barca így továbbra is négy ponttal vezeti a bajnokságot a Real előtt.

Rovatok