Index Vakbarát Hírportál

Bayern: Lewandowski átesernyőzte és bevágta

2015. április 11., szombat 18:36 | kilenc éve frissítve

Könnyen nyert a Bayern, simán kikapott a Dortmund, szorosan végződött meccset játszott a Bayer Leverkusen szombaton a Bundesligában. Közös, hogy mind vagy hármat rúgtak, vagy hármat kaptak.

A Bayernnek semmi gondja nem volt a Frankfurttal, Lewandowski bevágott kettőt, az első különösen szép volt, esernyőben átemelte a labdát a védőn, és berúgta, mielőtt lepattant volna. A harmadikat Thomas Müller szerezte, így lehet, hogy már jövő héten bajnokok lesznek újra, 13 ponttal vezetik a Bundesligát. (Attól függ, mit játszik a Wolfsburg a fél hetes meccsen és jövő héten.)

Bayern Munich vs Eintracht Frankfurt 3-0 11 April 2015

A Dortmund már nem igazán eshet ki, nem igazán végezhet kupás helyen, ennek megfelelően 3-1-re kikapott Mönchengladbachban. Wendt az első percben betalált, Raffael és Nordveit góljára csak Gündogan felelt a hajrában.

Borussia Monchengladbach vs Borussia Dortmund 3-1 11 April 2015

A Bayernek sem volt nehéz dolga Mainzban, már 3-0-ra vezettek, amikor a hajrában két büntetőt is befújt ellenük a bíró. Góljaikat Szon, Kiessling és Calhanoglu szerezte.

Bundesliga, 28. forduló:

Bayern München-Eintracht Frankfurt 3-0 (1-0)

Borussia Mönchengladbach-Borussia Dortmund 3-1 (2-0)

FSV Mainz-Bayer Leverkusen 2-3 (0-1)

Paderborn-Augsburg 2-1 (0-0)

Schalke 04-Freiburg 0-0   

később: Hamburger SV-VfL Wolfsburg 18.30

Dárdai csapata, a Hertha pénteken játszott 1-1-et Hannoverben ebben a körben.

Nyert a Wolfsburg is

A második helyen álló Wolfsburg a papírformát igazolva magabiztos győzelmet aratott a kiesés ellen küzdő Hamburg otthonában a német labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombati játéknapján.

    A hazaiaknál Stieber Zoltán nem lépett pályára.

    Bundesliga, 28. forduló:
Hamburger SV-VfL Wolfsburg 0-2 (0-1)

Rovatok