Index Vakbarát Hírportál

Horrorsérülést szenvedett a Villarreal-védő

2015. április 12., vasárnap 14:05

Brutális sérülést szenvedett a Getafe-Villarreal-meccs hajrárjában Mateo Musacchio, a vendégek argentin védője, akinek ráadásul úgy tört el a lába, hogy még csak hozzá sem ért senki, egy egyszerű kitámasztás közben történt a baj.

A hátvéd Diego Castóval küzdött egy labdáért, félig becsúszva próbálta meg elrúgni azt, amikor a stoplisa megtapadt a talajon, a lába pedig nem bírta el a terhelést és pálcaként tört ketté. Az argentin ráadásul nem sokkal korábban állt be, Eric Bailly helyére érkezett az 59. percben, az eset pedig a 76.-ban történt.

Musacchio horrorba illő sérülése

Az állás ekkor 1-1 volt Ikechukwu Uche, illetve Castro góljaival, a Villarrealnak viszont már nem maradt cseréje, így az utolsó szűk negyed órára emberhátrányban maradtak. Ennek ellenére kihúzták döntetlennek a mérkőzést. Musacchio szezonjának ezzel biztosan vége, de az is kérdéses, hogy egyáltalán a következő idény rajtjáig rendbe jön-e a 24 éves játékos.

A spanyol bajnokság vasárnap még az Espanyol-Athletic Bilbao, a Real Sociedad-Deportivo La Coruna és a Cordoba-Elche mérkőzésekkel folytatódik, a Valencia-Levante pedig hétfőn jön.

Rovatok