Index Vakbarát Hírportál

Melyik gól lett a hétvége legszebbje?

2015. április 13., hétfő 10:28 | aznap frissítve

Teljes fordulót tartottak az európai futballbajnokságokban, ami azt jelenti, hogy péntek estétől vasárnap éjjelig focit nézhetett, aki akart. 

Kié a legszebb?

  • 182
    Varga
  • 140
    Denis
  • 41
    Lewandowski
  • 37
    Pekár
  • 27
    Castro
  • 23
    Stocker

Mi is megtettük, és az első gondolat az, hogy jó meccseken gyönyörű gólok születtek, ezekből válogattunk, Önök pedig szavazhatnak arról, melyik tetszett a legjobban. Szubjektív lista, elképzelhető, hogy van, amit kihagytunk, ha erre fel szeretné hívni a figyelmünket, írjon

Vannak magyar résztvevők is!

Pénteken Dárdai Pál együttese, a Hertha BSC nagy lépést tett a bentmaradás felé, sőt egy aprót egy magasabb cél elérése felé. A 83. percben Stocker ezzel a 17 méteres bombagóllal egyenlített a Hannover ellen (1-1).

Stocker 17 méteres bombagólja - Hertha BSC vs Hannover

Szintén a német bajnokságból hozzuk Lewandowski alázós gólját a Frankfurt ellen, amelynél nem is a lövés, hanem az előtte kivitelezett csel a döntő. Esernyőzve emelte át a labdát a bayernes és a lehulló labdát kapásból vágta a hosszúba. (3-0)

Bayern Munich vs Eintracht Frankfurt 3-0 11 April 2015

Szép, és nagyon fontos gólt lőtt szombaton a Győri ETO–Nyíregyháza-összecsapás utolsó percében Pekár László, aki 2-2-nél kontrázott, bevitte a 16-os sarkáig, ott a két lefárasztott győri védő mellett szép csellel vitte el a labdát, majd kilőtte a rövidet (2-3). A videón 5.43-tól.

Vasárnap azt Atalanta 2-1-re verte a Sassuolót az olasz bajnokságban, mind a két gólt Denis szerezte. Mi az elsőt választottuk, hát milyen gólt ez már?!

Már maga az ollózás is nevezést érne a gólszépségversenyre, de igazi csapatjáték előzte meg, a bedobás után Cigarini sarokkal továbbpörgette a labdát, Moralez fejjel továbbcsúsztatta és közelről Denis lőtt nagy erővel a kapuba.

A Ferencváros–Újpest-rangadó mellett sem megyünk el szó nélkül, bár lehetne más szabadrúgást is említeni a hétvégéről, de mi mégis Varga Roland gólját választottuk, amivel beállította a 2-0-ás végeredményt:

FTC-Újpest 04.12.

A végére hagytuk a Sociedad-Deportivót (2-2), a Sociedad második góljánál Castro az ötös magasságából hét méterre a kaputól látványosan bombázott a hosszú felsőbe.

Rovatok