Index Vakbarát Hírportál

Stieber a bűnbak, összeverekedtek a csapattársai

2015. április 13., hétfő 15:47 | aznap frissítve

A hétvégi bajnokin 2-0-ra kikapott hazai pályán a Hamburg a Wolfsburgtól, és mivel a közvetlen riválisai nyertek, az utolsó helyre sodródott.

A szurkolók nehezen nyelik le ezt a szereplést, a Bild pedig idézi Lewis Holtbyt, mit mondott a kerítés mellett az ideges drukkereknek.

„Nézzétek meg egyszer az edzésen, hogy dolgozunk azért, hogy kimásszunk ebből a szarból. Nem futamodok meg, itt vagyok előttetek. Mindent megteszünk, de én is csak ember vagyok” - fogalmazott a Tottenhamtől érkező játékos, aki most tért vissza sérüléséből.

Holtby ugyanakkor Stieber Zoltán helyét vette át a kezdőcsapatban. A szezonban a harmadik edző, Peter Knabel nem titkoltan bűnbakot csinált a magyar játékosból, a Leverkusen elleni vereség (0-4) után kijelentette, nem lesz a kezdőben. Tartotta is magát az elveihez.

A Bild azt is megírta, hogy a Wolfsburg elleni meccs szünetében összeverekedett az öltözőben Djourou és Behrami.

A Hamburgra a hétvégén a Werder elleni rangadó vár idegenben, a folytatásban játszik még a Freiburggal, a Stuttgarttal is, vagyis közvetlen riválisaival, de nem lesz könnyű bent maradnia. Tavaly osztályozón hosszabbította meg élvonalbeli tagságát.

Rovatok