Index Vakbarát Hírportál

Összeveszett a két szerb Újpesten

2015. április 15., szerda 11:59 | aznap frissítve

Kirúgták az Újpest FC középpályását, Dusan Vasziljevicset, aki a Nemzeti Sportnak adott interjút. Ebben szó esett arról, hogyan romlott meg a kapcsolata az edzővel, Nebojsa Vignjeviccsel. Vasziljevics szerint kezdetben a honfitársa szinte mindenben rá támaszkodott, segítségével „megnyertük a Magyar Kupát, majd a Szuperkupát, és Nebojsa Vignjevics megváltozott. Más ember lett. Fogalmam sincs, miért, de ez már nem is érdekel”.

„Többször is úgy üvöltözött velem, mint egy kisgyerekkel. Ha tizennyolc éves lennék, a karrieremet szem előtt tartva, alighanem befogtam volna a fülem, de nemsokára harminchárom leszek, és úgy érzem, már letettem annyit az asztalra, hogy ne ezt a bánásmódot érdemeljem., aztán egy edzésen robbant a bomba, amikor egy játékostársuk rácsúszott Asmir Suljic lábára, de az edző nem a sérülést okozót, hanem Suljicot hibáztatta, "így jár az, aki nem passzol" - mondta.  Ezután összevesztek az edzésen.

Az interjú egyébként azzal kezdődik, hogy Vignjevics magyarázkodik, hogy nem szokott bulizni meccsek előtt, nem bulizik többet, mint mások, csak meccsek után kikapcsolódik. Az Újpest indokai pedig ilyesmik lehettek.

Rovatok