Index Vakbarát Hírportál

Elképesztő mentés lett a káosztámadás vége

2015. április 18., szombat 15:32

A svéd futballbajnokság péntek esti meccsén a Djurgarden fogadta a Kalmart, a hazaiak nyertek 1-0-ra, de ehhez kellett az is, hogy egyik védőjük egészen elképesztőt mentsen az első félidőben.

Az történt, hogy a vendégek csatára, Jonathan Ring szinte a teljes védelmet kicselezte, négy ember között tört be a tizenhatoson belülre, de aztán túl messze pattant tőle a labda. Úgy nézett ki, hogy ezzel vége is az akciónak, ám Hoie kapus kezéből valahogy mégis kipördult a labda.

Ring még a közelben volt, és le is csapott, lement az alapvonalig, majd elkezdte befelé vezetgetni a labdát, ezután jött volna a befejező mozdulat, tök üres volt a kapu. De ekkor meglepetés érte, ugyanis Jesper Arvidsson bevetődve mentett előle az utolsó pillanatban.

Nagy megmozdulás volt a védőtől, aki idejében kapcsolt, hogy baj van, és tökéletesen szerelt, igaz Ring is benne volt, mert megint túl hosszan tolta meg a labdát. 

Incredible last ditch defending by Djurgårdens IF defender

Ennél eseménydúsabban nem sikerülhetett volna a támadás, és a látványos mentés eredménye is meglett, ugyanis Mushewki megszerezte a győztes gólt a Djurgardennek 77. percben. 

Rovatok