Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo cseléért már megérte nézni a Real-Malagát

2015. április 18., szombat 20:52 | aznap frissítve

Sergio Ramos első félidőben szerzett góljával vezetett a Real Madrid a Málaga ellen a spanyol futballbajnokságban (3-1). Ramos vagy lesen állt, vagy nem, mindenesetre szépen érkezett a hosszún Ronaldo beadására és négy méterről belőtte.

Az első félidőben látványos focit hozott a két csapat találkozója nagy védések, és hatalmas kihagyott helyzetek mellett belefért egy ilyen csel is Ronaldótól.

Ronaldo csele

A második félidőben James volt nagyon aktív, előbb buktatták a 16-oson belül, a büntetőt Ronaldo a jobb kapufára rúgta, nagy pech volt. Aztán James a folytatásban is a Real legjobbja volt, hatalmas gólt lőtt 20 méterről, az oldalvonaltól indult, előbb Arbeolával, majd Iscóval és Ronaldóval kényszerítőzött, aztán csodásan lőtt a hosszú felsőbe.

A Málaga nem sokkal a Real második gólja után ellentámadásból szépített. Juanmi Rosales beadását fejelte a kapuba úgy, hogy nem volt védő a közelében.

A meccs legvégére a Real vezetett több veszélyes támadást. Az egyikből Hernández Chicharito ment el a jobb szélen, laposan csak középre kellett gurítania Ronaldóhoz, akinek a tizenegyesből nem, de akcióból így öt méterről összejött a gól. A végén is lőhetett volna egyet az aranylabdás, de a villámkontra végén az oldalhálót sikerült eltalálnia. 

Maradt a 3-1, a Real két pontra került a listavezető Barcelonától.

A Bajnokok Ligája visszavágójára készülő Real Madridnak sérültjei is lettek, már a meccs legelején Bale-t kellett lecserélni, a második félidőben Modric kényszerült cserére. Egyiküké sem tűnt nagyon súlyosnak, hogy szerdán ne játsszanak.

Rovatok