Index Vakbarát Hírportál

Bajban a Real: Bale és Modric is kidőlt

2015. április 19., vasárnap 10:28

Nagy gondban lehet a Real Madrid az Atlético elleni szerdai BL-visszavágón, a szombati bajnokijukon ugyanis két fontos játékosuk is megsérült: Gareth Bale-t már az ötödik percben le kellett hozni, míg Luka Modric a 60.-ban távozott.

A walesi szélső a bal vádliját fájlalta már a meccs legelején. Nem bántotta senki, rosszul léphetett, de Carlo Ancelotti azonnal lecserélte, Javier Hernándezt küldte fel helyette a pályára. A hírek szerint viszont komoly a baj, mert mankóval hagyta el a stadiont a mérkőzés után.

Cristiano Ronaldo & Gareth Bale. pic.twitter.com/Ip78tdUOvK

— RealEsparta™ (@RealEsparta) April 18, 2015

A 60. percben aztán Luka Modricot is le kellett cserélniük sérülés miatt, a horvátnak a térde rándult meg. Nála biztos, hogy nagy a gond, a hírek szerint 5-6 hetet mindenképpen ki kell hagynia, ami azt jelenti, hogy talán csak a BL-döntőre térhet vissza, feltéve, ha a Real eljut addig.

A Malága ellen 3-1-re megnyert meccset kihagyó Karim Benzema és Raphael Varane is visszatérhet szerdáig: utóbbi pusztán pihenőt kapott, előbbi sérülése pedig Ancelotti nem komoly, csak egy kisebb húzódást szedett össze a csapat pénteki edzésén, de biztosat az olasz edző sem mondott.

A Real 0-0-s mérkőzés után fogadja az Atléticót szerdán.

Rovatok