Index Vakbarát Hírportál

Nincs pofátlanabb kezezés, mint Chiellinié

2015. április 23., csütörtök 10:09

A Juventus-védő Giorgio Chiellini már az első percben feldobta a Monaco-Juventus Bajnokok Ligája-negyeddöntőt: egy labdavesztés után vízilabdás megmozdulással akadályozta meg, hogy az ellenfél helyzetbe kerüljön.

Az olasz válogatott játékos valószínűleg haza akarta adni  Buffonnak, de elcsúszott (később többen is csúszkáltak a pályán), és a hazaiaktól Joao Moutinho lecsapni készült a labdára. Chiellini ezt úgy akadályozta meg, hogy a labda után vetődött, és kézzel magához húzta.

Chiellini kezezése a Monaco ellen

Az volt a szerencséje, hogy nem ő volt az utolsó ember, mert középen még ott volt Bonucci, de a monacósok azért megpróbáltak neki kidumálni egy pirosat. William Collum csak sárgát adott, úgyhogy Chiellini egy újabb furcsa megmozdulást úszott meg kiállítás nélkül.

Ha Moutinho megszerzi a labdát, elég valószínű, hogy sikerül góllal befejezni az akciót, onnan pedig összesítésben 1-1 lett volna az állás. A Juventus viszont kihúzta 0-0-lal a végéig, és az első meccsen lőtt góljukkal bejutottak a legjobb négybe a Bajnokok Ligájában. 

Rovatok