Index Vakbarát Hírportál

NB I.-es gólszépségverseny

2015. április 27., hétfő 10:45 | aznap frissítve

Összejött, amiben régóta reménykedtünk, azaz fel lehet mutatni kettőnél több látványos gólt a magyar futballbajnokság legutóbbi fordulójából, így egy verseny is összejöhetett.

Kié a legszebb?

  • 630
    Lamah
  • 268
    Youla
  • 145
    Priskin

Három gólt választottunk. A Ferencváros, a Honvéd és a Győri ETO meccsén született gólok közül önök eldönthetik, melyik a szebb.

Először az NB I. 25. fordulójának szombati rangadójáról Lamah gólját nézzék meg, 3.25-nél kezdődik a harmadik gól előtti támadás. Gera majd Dilaver összjáték a szélen, a laposan betett labdát Lamah sarkazva tette a hálóba. A diósgyőriek tehetetlenek voltak. 

A második gólt a Győri ETO–Puskás Akadémia-meccséről választottuk, a válogatott Priskin hatalmas bombájával nyert 1-0-ra a győri csapat. 3.58-tól kezdődik a támadás, az amúgy meglepően jól játszó Rudolf csodás keresztlabdáját jól kezelte le Priskin, és egy pattanás után kilőtte a hosszút.

A harmadik szépségdíjas gólt a honvédos Youla lőtte közelről okszival tette a debreceni kapu felső léce alá. Érdemes itt is az egész támadást nézni, mert szép keresztlabda előzte meg a gólpasszt (0.51-től).

Rovatok