Index Vakbarát Hírportál

Két gólt loptak el C. Ronaldótól, tajtékzott

2015. április 29., szerda 22:19

3-0-ra verte a Real Madrid az Almeriát a spanyol bajnokság 34. fordulójában, szerda este. Teljesen sima meccs volt, bár az első gólra majdnem a szünetig kellett várni.

James Rodriguez lőtte vagy 20 méterről, amikor egyből elvállalta az egyik védő rosszul kifejelt labdáját. Ez volt a Real 100. bajnoki találata a szezonban, méltó is volt a számhoz.

James Rodríguez Real Madrid vs Almeria 2-0 ~ La Liga 2015

A második félidőben Cristiano Ronaldo duplázott volna, de a gólpasszba belecsúszott egy védő, Dos Santos, így ő lőtt a kapuba a portugál helyett.

A szupersztár nagyon ment a gólért, mert 39-38-ra vezet Messi ellen a gólkirályságért folyó versenyben, és ott is volt a lábában a Madrid harmadik találata, csakhogy ezúttal saját csapattársa előzte meg.

Chicharito tökéletes centerezése ugyanis két embernek is jó lett volna, de Alvaro Arbeloa becsúszott, és be is talált. Cristiano Ronaldo egy méterrel mögüle nézte, már a lábát is emelte, kifordította a belsőt, ám hoppon maradt. Már csak dühösen visszarúgni tudta a kapuba a hálóból visszapattanó labdát.

Arbeloa Real vs Almeria 3-0 29-04-2015

Hiába lőtt a csapata gólt, ő nem örült. Finoman szólva.

A Real két pontra csökkentette vissza hátrányát a Barcelona mögött négy meccsel a bajnokság vége előtt. Pontazonosságnál a Real a bajnok, mert a Clasicót otthon 3-1-re nyerte, idegenben 2-1-re veszítette el.

Primera División, 34. forduló:
Celta Vigo-Málaga 1-0 (0-0)
Eibar-Sevilla 1-3 (0-2)
Real Madrid-Almería 3-0 (1-0)

Rovatok