Index Vakbarát Hírportál

Dárdai ráunt BL-győztes sztárcsatárjára

2015. április 30., csütörtök 09:08

Nem csillapodnak a kedélyek a Herthánál. Továbbra sem a bajnokságban menetelő, a kiesőzónától távolodó csapat játékával van a gond, hanem Dárdai Pál és a csatár Salomon Kalou közötti feszültség ad témát a német újságoknak.

Most a Bild írt arról, hogy a magyar vezetőedző ügye folytatódik az elefántcsontparti futballistával. Dárdai továbbra sem elégedett Kalou-val, aki ebben a naptári évben csak a február végén, az Augsburg elleni bajnokin volt eredményes, 23 bajnoki meccsen csak hat gólja van, ráadásul a héten az egyik edzésről majdnem félórát késett.

Kalounak oda kell figyelnie, hiszen Sandro Wagner személyében komoly riválisa akad, akit a magyar edző is körbedicsért. „Sandro nagyszerűen száll be a padról, és nem csak a hozzáállása, hanem az edzésmunkája is példaértékű.”

Könnyen lehet, hogy a hétvégi, Mönchengladbach elleni bajnokin Dárdai már Wagnerrel kezd és Kalou ül a padon. „A Bayern ellen is le kellett cserélni Salomont, mert nincs fizikailag a topon. Teljes meccsen nem lehet rá számítani.”

Kalou nem kommentálta az edzője kijelentéseit, Wagner persze örülne a lehetőségnek. ”Természetesen remélem, hogy több játékidőt kapok. Mindig száz százalékot akarok nyújtani. Ha szükség van rám, készen állok.”

Dárdai Herthája a bajnokságban a 13. helyen áll, már hat pontra az osztályozót jelentő 16. helytől.

Rovatok