Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák mellett bólogat a menedzsere, igen, az Inter a kérője

2015. május 5., kedd 08:53

Dzsudzsák Balázs menedzsere és a Nemzeti Sport csodálatos szimbiózisának újabb fejezetében a legnagyobb magyar sportnapilap megkérdezte a legismertebb válogatott futballistától, hogy van-e annak alapja annak, amit a Repubblica című olasz lap írt, hogy az Inter szeretné leszerződtetni a Dinamo Moszkvától. 

Dzsudzsák olvasta az olasz lapokban megjelenteket, de szerényen csak annyit mond, hogy előfordulnak ilyen cikkek, amivel feltehetően arra célzott, amit a Nemzeti Sport is csinál, amikor hetente, kéthetente arról ír, hogy éppen melyik nagy európai klub vinné Dzsudzsákot, így olvashattuk már a Borussia Dortmundtól kezdve a Liverpoolon és az Evertonon át a Lazióig és persze az Interig az összes csapatot.

Dzsudzsák nem erősíti meg az információt, de persze nem is cáfolja, ott van a remény, hogy a nagy orosz tél elől elköltözhet legalább egy mediterrán országba az első osztály focistájának, és ezt a reményt a telefonbeszélgetés közben is ott tartózkodó Vörösbaranyi József menedzser táplálja, aki azonnal jelzi, tényleg van érdeklődés.

Vörösbaranyi József barátom és menedzserem éppen itt ül mellettem, egy pillanat... Ő is bólogat, annyit elárulhatunk: valóban érdeklődik az Inter.

– mondta a Nemzeti Sportnak Dzsudzsák.

Igaz, Dzsudzsák szerint a télen már elég közel volt az olaszokkal a megállapodás, és reménykedik abban, hogy a következő négy forduló alatt, amíg az olasz bajnokság még tart, sikerül megállapodniuk. És az is igaz, hogy eközben a Dinamo is megtette az ajánlatát a szerződésük meghosszabbításáról, amit Dzsudzsák a saját terveivel ütköztetett. De most a Bajnokok Ligája-indulást lehetővé tevő második helyért harcolnak az orosz bajnokságban.

Rovatok