Index Vakbarát Hírportál

Guardiolának előszerződése van a Manchester Cityvel?

2015. május 9., szombat 21:34

A spanyol Marca című napilap a Bein Sportra hivatkozva állítja, Pep Guardiola a szezon végén távozik a Bayern Münchentől, és már előszerződést is kötött a Premier League-ben szereplő Manchester Cityvel.

A katalán szakembernek még egy éve van hátra a hároméves szerződéséből, de egyre többen vélik úgy, hogy ezt nem fogja kitölteni. A bajoroknak a legjobban az fájhat, hogy egymás után két Bajnokok Ligája elődöntőt is elbuknak. A másodikból még van hátra kilencven perc, de a nagyszerű formában futballozó Barcelona ellen kellene 0-3-ról felállni.

Amúgy is feszült a hangulat a mostanában a Bayern háza táján. A bajnoki cím elnyerése óta nem tudtak meccset nyerni. Elbukták a Német Kupa elődöntőjét, hazai közönség előtt a Dortmunddal szemben, majd a BL-kudarc mellett a Leverkusentől és az Augsburgtól is kikaptak a Bundesligában. Bajnoki meccsen egymás után kétszer sem lőttek gólt, erre pedig 15 éve nem volt példa.

Ha Guardiola valóban a Manchester City edzője lesz, akkor a Manuel Pellegrini távozásáról szóló pletykák sem voltak alaptalanok. A hírek szerint Guardioláért 22 millió eurót sem sajnálna a City, évente.

Rovatok