Index Vakbarát Hírportál

Felmondott a Liverpool egyik legjobbja

2015. május 19., kedd 08:57

Angol források arról számoltak be, nagyon valószínű, hogy távozik a Liverpool egyik legjobbja, Raheem Sterling.

Több lap is arról írt, hogy a csatár – bár a héten még tárgyal Brendan Rogers menedzserrel és Ian Ayre ügyvezetővel – nem akara elfogadni a klub hosszabbítási ajánlatát.

A háttérben az áll, hogy már korábban is visszautasított egy heti százezer fontos ajánlatot. Bár a futballista kijelentette, nem is annyira a pénz érdekli, sokkal inkább az, hogy sikerekre vágyik, és erre a Liverpoolban nem látja a garanciát.

Bár a Pool kijelentette, nincs az a pénz, amiért megválnának a támadótól, a Manchester City és az Arsenal már ugrásra készen áll, mindkét klub lecsapna a jamaicai születésű csatárra, aki ebben az idényben 7 gólig és 8 gólpasszig jutott, tavaly 9 gólt és 7 gólpasszt ért el.

Steerlinget szerződése 2017-ig köti a klubhoz, a jelenlegi bére heti 35 ezer font. Rogers korábban kijelentette, a Liverpool áll úgy anyagilag, hogy nincs rászorulva arra, hogy alapembereit eladja. Mások viszont úgy vélik, jobban jár a klub, ha most ad túl Steerlingen, és 40-50 millió fontból olyan futballistát igazol, aki a Poolban akar játszani.

Rovatok