Index Vakbarát Hírportál

Ödegaard kaphat egy meccset Cristiano Ronaldóékkal

2015. május 21., csütörtök 12:31

A szombati, Getafe elleni bajnokinak már nincs komoly tétje a Real Madrid számára, akármilyen eredményt érnek el, második helyen végeznek a bajnokságban. Egyedül Cristiano Rolando izgulhat: 34 meccsen 45 gólja van, ha összehozna egy újabb mesterötöst, beérné Lionel Messit, aki a 2011-12-es szezonban lőtt 50 gólt.

Illetve a portugál mellett más is izgulhat a spanyol AS szerint, amely úgy értesült, hogy a norvég tehetség ismét ott lesz a meccsnapi keretben, és pályára is küldhetik. Korábban, az Almería ellen már ott volt a kispadon április végén, de a 3-0-ra megnyert meccsen nem küldte pályára Carlo Ancelotti.

Az olasz eltiltás miatt csak a lelátón lehet majd, de Fernando Hierro-Paul Clement páros lehetőséget ad Ödegaard-nak, akkor ő lehet a klub messze legfiatalabb játékosa. Szombaton még csak 16 éves és 156 napos lesz, az eddigi rekorder Alberto Rivera 1995 júniusában 17 évesen és 114 naposan játszott a Celta Vigo ellen.

Ödegaard a Guadalajara ellen

Ödegaard azok után, hogy kisebb balhéba keveredett a Real fiókcsapatánál, a Castillánál, alaposan összekapta magát, másfél hete a Guadalajara ellen ő volt a meccs legjobbja, az 1-1-es meccsen alaposan kihajtotta magát – talán ez is szerepet játszhat abban, hogy újra közel kerülhet a felnőtt csapathoz.

Rovatok