Index Vakbarát Hírportál

A Liverpoolnál mindenkit megalázott az 1-6

2015. május 25., hétfő 11:51

Az angol bajnokság utolsó fordulójában a Stoke City 6-1-gyel alázta meg a Liverpoolt és az utolsó meccsét játszó klublegendát, Steven Gerrardot. 

A vasárnapi súlyos vereségnek következményei lehetnek, legalábbis az edző Brendan Rodgers ezt is kilátásba helyezte, miután hatodik helyen zárt a csapattal a Premier League-ben, és az ősszel az Európa Ligában indulhatnak. 

"Ha a tulajdonosok azt akarják, hogy menjek, akkor elmegyek, ezt korábban is elmondtam. A Liverpoolnál mindenki megalázva érzi magát a történtek miatt. Sok dolog történt, ami nehézzé tette a munkámat ebben a szezonban. Tavaly, amikor jól mentek a dolgok, és másodikok lettünk, mindenki mellettünk állt, de az ilyen teljesítmények után egészen más a helyzet, és ezt megértem. A szurkolók jogosan voltak dühösek, bocsánatkérést érdemelnek"

- bánkódott Rodgers, akinek nem lesz könnyű dolga akkor sem, ha marad, mivel Gerrard távozik és Sterlinggel sem tudnak megegyezni. A menedzser azt mondta, sok mindent kell megjavítani a nyáron, hogy a következő idénynek motiváltan menjenek neki, mert a most elért hatodik helynél jobbat nem érdemeltek. 

Rovatok