Index Vakbarát Hírportál

Barca vagy Real? Oda megy, ahol több a lé

2015. május 26., kedd 22:31

Laura Barriales, a Juventus TV műsorvezetőnője mondja ezt, akinek adáson kívül árulta el Paul Pogba ügynöke, hogy mi kliense fő szempontja.

"Megkérdeztem Mino Raiolát, hogy hova viszi Pogbát. Azt mondta, oda, ahol többet fizetnek. Nyilván az igazat mondta nekem" - idézte Barrialest az olasz sajtó.

A 22 éves most a Juventusban játszik, három éve szerződött át a Manchester Unitedből, ahol Sir Alex Ferguson nem tartott rá igényt.

Raiola szerint 100 millió euró az ára, ennyit kell a Juvéhoz leperkálnia annak a klubnak, aki vinni akarja. Állítólag a Barca pár hete 80 millió körül ajánlott, de visszautasították. A PSG tűnt befutónak, ám a spanyol újságok szerint a középpályás megmondta az ügynökének, hogy csak a Real Madrid vagy a Barcelona jöhet szóba.

Vagy-vagy, ugye, bárkinek mindegy, melyikben játszik,

 pláne, ha a világ legnagyobb tehetségének tartják.

Mert Pogbát a legtöbb elemző és statisztikus és szakértő annak véli.

A Juvéval remekül halad, megnyerte már ebben a szezonban a bajnokságot és a kupát, következik a BL-döntő. 10 gólt lőtt a szezonban, betalált a Cagliarinak, a Chievónak, a Napolinak, illetve a Veronának, a Laziónak és a Sassuolónak kétszer is. A BL-ben az Olimpiakosz Pireusz kapuját vette be a csoportkörben.

A BL-döntőt a Barcelonával játssza a Juventus június 6-án, Pogba az egekbe emelheti az árát.

Rovatok