Index Vakbarát Hírportál

Megalázták a rákból felgyógyult játékost

2015. június 2., kedd 14:52

Két játékosával sem hosszabbít szerződést az angol bajnokság 15. helyén végző Newcastle.

Az argentin Jonas Gutiérrez nyolc éve van a klubnál – a klubelnök is elismerte, sokat köszönhetnek neki –, és hererákból idén tért vissza, mi több, az utolsó fordulóban gólt is lőtt a West Hamnek a 2-0-ra megnyert meccsen, amelyiken biztossá vált a bennmaradás.

Gutiérrez keserűen állapította meg, hogy felemelő volt, amikor a Newcastle-szurkolók mellette álltak a betegsége alatt, és biztatták a visszatérésekor. Eldobottnak érezte viszont magát, amikor a klubelnököt nem érdekelte a sorsa.

Az alábbi videó örökítette meg a visszatérését a St. James Parkban. Épp Ryan Taylort váltja, akire szintén nincs szüksége a klubnak.

Gutierrez márciusi visszatérése

„Egy telefont azért megereszthetett volna. Ha nem is engem, felhívja az ügynökömet, ez lett volna a normális ügymenet. Tudtam, hogy egyszer eljön a pillanat, hogy én már nem leszek a klub játékosa, de talán egy kevéssel több tapintatot kaphattam volna” – kesergett a Sky Sportnak a középpályás.

A klub amúgy közleményt adott ki, ebben természetesen nagyrabecsülésükről biztosítják, emberi tartását dicsérik, sok sikert kívánnak neki, ezt érezte eléggé személytelennek a vb-t is megjárt Gutiérrez.

Rovatok