Index Vakbarát Hírportál

Egy meccsen 17 gólt lőtt a tarpai csodacsatár

2015. június 9., kedd 10:39

A megyefociban minden lehetséges, ezt bizonyította be a hétvégén a tarpai Rozman Sándor is, aki egy meccsen 17 gólt szerzett, és ezzel a nagy hajrával a Szabolcs-Szatmárban a megyei másodosztály gólkirályi címet is megszerezte.

A Tarpa a tökutolsó, más csapatok ellen is pofozógép szerepre kárhoztatott Kölcsével játszott, és végül 26-1-re nyert. Rozman már az első félidőben hét gólt rúgott, de a másodikban még jobban beindult, tízet szerzett. De ez lehetett volna sokkal több is, figyeljék csak:

Néhány ziccert be sem lőttem, az is előfordult, nagy helyzetben lepasszoltam a labdát, és a 11-est, amit én szoktam rúgni, átengedtem másnak. A fiúk kiszolgáltak a második félidőben, hálával tartozom nekik. Amúgy nem volt cél, hogy gólkirály legyek, viszont a srácok tömtek labdával, ráadásul a sok gyerek, akik kint voltak a tarpai akadémiáról a meccsünkön, szurkoltak nekem, szerettem volna nekik bizonyítani.

– nyilatkozta Rozman a Szon.hu-nak.

A tarpai játékos összesen 51 gólt rúgott a szezonban, ezzel megelőzte a 49 gólos nagyecsedi Ádámszki Róbertet az utolsó fordulóban. A 26 éves kárpátaljai származású játékos korábban futballozott Lengyelországban és Ukrajnában is, és már több magyar klubban is játszott.

Szívem szerint szeretnék még profi klubnál játszani.

Rovatok