Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák meghúzódott a szerdai edzésen

2015. június 10., szerda 21:21

Kisebb sérülést szenvedett Dzsudzsák Balázs, a finnek elleni szombati Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar futballválogatott csapatkapitánya.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint a Dinamo Moszkva szélsője nem tudta befejezni a szerdai tréninget, mert játék közben meghúzódott a combja, de az orvosok szerint várhatóan rendbe jön a Helsinkiben sorra kerülő összecsapásra. Legalábbis pályára léphet.

Délután a Finnországból hazatérő Sallói István osztotta meg tapasztalatait a keddi finn-észt felkészülési mérkőzésről (0-2), majd a stáb megkezdte a játékosok felkészítését a szombati ellenfélből.

"Csalóka az eredmény, mert a finn egy nagyon képzett, jól passzoló csapat, az utóbbi időszakban szinte minden mérkőzésén ellenfele fölé nőtt labdabirtoklásban - fogalmazott Sallói István.

Kiemelte: a finnek kedden is hatvan százalékban birtokolták a labdát, és bár nagy helyzeteik nem voltak, sok lehetőségük akadt, gyakran eljutottak a 16-oson belülre.

"Az észtek két szépen végigvitt kontrával meglepték őket, de azt is látni kell, hogy a hazaiak felforgatott csapattal játszottak, sok olyan futballistájuk hiányzott, akit mi a kezdőbe várunk szombaton." (MTI)

Rovatok