Index Vakbarát Hírportál

Még a végén mi leszünk a hibásak, hogy bajnokok lettünk

2015. június 10., szerda 09:45

A Videotontól eligazolt Nemanja Nikolics a Nemzeti Sportban reagált Garancsi István kritikájára, amelyet az Index.hu-n megjelent interjúban fogalmazott meg a klub tulajdonosa.

„Amit Nikolics kért az aláírásáért, az a magyar fociban arányaiban olyan, mint amit Messi kér Spanyolországban, mind az anyagiakat, mind a szerződés hosszát tekintve. Ezért nem egyezett az álláspontjuk" – mondta Garancsi.

„A végén még mi, játékosok leszünk a hibásak azért, hogy megnyertük a bajnoki címet. Én mindenesetre hálás vagyok a tulajdonosnak, hogy megfelelő feltételeket teremtett. Azt viszont nem értem, hogy az aranyérem megszerzése után miért kellene magyarázkodnom. Az volt az elvárás velünk szemben, hogy az élen végezzünk – az élen végeztünk. Úgy tűnik, ennek nem mindenki örül. Arról, hogy konkurenciaharc nélkül kerültem be a csapatba, csak annyit: Feczesin Róbert és Mirko Ivanovszki személyében két vetélytársam is volt. Az edző nem azért tett be a kezdőbe, mert Nikolics Nemanjának hívnak, hanem mert az edzéseken azt bizonyítottam, hogy a meccseken a pályán van a helyem, a meccseken pedig azt, hogy én vagyok a legjobb góllövő Magyarországon" – nyilatkozta Nikolics a sportlapnak.

Rovatok