Index Vakbarát Hírportál

Rémisztően arra utal minden, hogy nem nyerhet más, csak a Real Madrid

2015. június 10., szerda 17:14

Mázsás nyomás a spanyol futballvezetőkre az Atletico Madrid edzőjétől.

A madridi As.com készített intejút Diego Simeonéval, az Atletico Madrid edzőjével, azt kérdezték tőle, hogyan látja az esélyeket a következő spanyol futballbajnokságra.

"Rémisztően, rémisztően arra utal minden, hogy nem nyerhet más, csak a Real Madrid. Mert nem történhet meg a Real Madriddal, hogy hét év alatt csak egy ligát nyerjen. Veszedelmesen nekik áll minden. Sajnos."

A Real 2008 óta csak 2012-ben lett bajnok, a Barcelona ötször, az Atletico szintén egyszer nyert ezidő alatt.

A Barca győzött most is - triplázott a kupával és a BL-lel -, a csapat együtt maradt, senki nem megy el, sőt, már erősítés is érkezett, így ránézésre a címvédés lehetne a legsanszosabb. Simeone Atletije nyerte az előző kiírást, most harmadik lett, újraépíti csapatát, mégis, még csak meg sem említette annak lehetőségét, hogy talán ők is befuthatnak. És mindezt jó két hónappal a bajnoki rajt előtt.

Simeone felvetése így őszinte vélemény helyett inkább nyomásgyakorlásnak tűnik a futballvezetőkre, illetve a bírókra: ha tényleg a Madrid nyer, nehéz lesz nem elfelejteni, hogy Simeone már egy évvel korábban megmondta.

Az AS videóját itt nézheti meg.

Tevezről tárgyal az Atletico a Juvéval

 Az Atlético Madrid szívesen látná a soraiban Carlos Tévezt, az olasz bajnok és kupagyőztes Juventus argentin futballistáját. "Mindig jó, ha van egy olyan játékos a csapatodban, mint Tévez. Forróvérű, ami elengedhetetlen ebben a sportban. Ezért is szerez annyi gólt" - nyilatkozta honfitársáról a madridiak vezetőedzője, Diego Simeone. A szakember hozzátette, a klub vezetői már felvették a kapcsolatot a 31 éves csatár ügynökével. "Figyelembe véve az Atlético Madrid játékát, Tévez tökéletes igazolás lenne számunkra" - vélekedett Simeone. Tévez az elmúlt szezonban a Juventus egyik legjobbja volt. A bajnoki cím mellett a kupát is elhódította a torinói együttessel, amely a Bajnokok Ligája szombati döntőjében 3-1-es vereséget szenvedett a Barcelonától. (MTI)

Rovatok