Index Vakbarát Hírportál

Ez a fanatikusság a Barca-tripla alapja

2015. június 13., szombat 13:15

Xavi Katarba ment az új csapatához, Iniesta pénteken a barcelonai MotoGP-nagydíjon vizitált, Piqué, Jordi Alba, Pedro, Busquets és Bartra a spanyol válogatottal Eb-selejtezőre készül, Bravo kapus Chilével, Neymar és Dani Alves a brazilokkal, Messi és Mascherano az argentinokkal van a Copa Americán, a többiek elutazhattak vakációra.

Így tett a csapat edzője, Luis Enrique is, aki az aktív kikapcsolódást szereti: bringatúrára ment Baszkföldre a barátaival. De ne olyan bicikliutas, Balaton-kerülős tekerést képzeljünk el, legalábbis az első napon 111 kilométert nyomtak le, és ahogy a tréner twittelte, a továbbiakban is ilyesmi lesz a tempó, ami a Pireneusokban különösen durva teljesítmény.

Grupeta de escandalo. 111 kms y 4000+. Mañana mas. pic.twitter.com/NePAIsrdha

— LUISENRIQUE (@LUISENRIQUE21) June 11, 2015

Luis Enrique fitnessőrült, miután 11 éve abbahagyta a profi futballt, elkezdett triatlonozni, 45 évesen is remek formában van. Nem véletlen, hogy a Barca is tökéletes volt fizikálisan az egész szezonban, az edző mindenkitől csúcsteljesítményt követel.

A fizikum a Barcelona triplázásának alapja, a csapat sokkal jobb kondiban van, mint egy éve, amikor Tata Martino volt az edző.

Rovatok