Index Vakbarát Hírportál

Dárdai: Ez a magyar szív, felszívja magát

2015. június 13., szombat 20:47

„A szezon végén így kibírni ezt a 90 percet, ez a magyar szív. Hogy még egyszer felszívták magukat egy hosszú idény végére a játékosok” - így kezdte Dárdai Pál az értékelését a Duna TV-n a meccs után.

A kapitány hozzátette, mostantól kifejezetten érdekes lesz a csoport, mi pedig mostantól nyugodtan beszélhetünk a 2. helyről, mert ezzel az újabb győzelemmel olyan helyzetbe kerültünk, hogy van esélyünk rá. A 2. hely közvetlenül Eb-részvételt ér jövőre Franciaországban.

„Ígérni persze ezt nem lehet, de most ünnepeljünk, remélem az országban is ilyen jó a hangulat. Egyre jobban összeérik a csapat, egyre jobban néznek ki a dolgok a pályán. Mondtam a srácoknak, ha az utolsó öt perc előtt is 0-0, akkor se legyenek türelmetlenek, mert meglesznek a helyzetek” - rögzítette.

Ezúttal is elismételte, így van igazán nagy értéke a görögök elleni gól nélküli meccsnek.

A jövőjéről egy félmondatot ejtett el: "nehéz engem innen kiszakítani, magyar a szívem".

Dárdai május 29-én kötött határozatlan idejű szerződést a Hertha BSC-vel, és a berlini klubbal június végén már meg is kezdi a felkészülést, addig egy hét lesz a szabadsága.

Tizenegy pontunk van, az északír-román 20.45-től kezdődött, a félidőben 0-0. Utóbbi 13 ponttal vezeti a csoportot, előbbinek 12 pontja van. Feröer a félidőben 1-0-ra veri a görögöket.

Rovatok